Beste prijs.

Heb je een ander product nodig? 🎁

Wehkamp

★★★★☆

Aanbiedingen op Wehkamp! Vandaag is uw geluksdag, want wij hebben de beste producten voor de goedkoopste prijs gevonden. Verspil uw tijd niet met het zoeken naar producten uit Wehkamp, want dat hebben wij al voor u gedaan. Nu heb je geen excuus meer om te winkelen zonder je huis te verlaten.

Altijd de beste prijzen

👉 Zie meer 👈

Waar kan ik kopen?

Het vermogen van een Wehkamp wordt gemeten boven watt - hoedanig groter het vermogen, hoe korter de vermogen en hoe alerter en uniformer het apparaat jouw voedsel zal koken. De meeste die momenteel beschikbaar zijn, zijn uitgerust bij een energie medio 500 en één. 000 watt. Jullie beste optie voordat u hangt af van hoe u het apparaat wilt gebruiken.

Daar zijn zes soorten ventilatiesystemen: met recirculatie en extern. Jullie ventilatieopeningen met pure recirculatie en gemakkelijk lucht in u apparaat trekken, sinds een filter leiden om de onzuiverheden te lossen plus vervolgens terug de keuken in te duwen. Dit type ventilatiesysteem heeft geen leidingen en ben eenvoudiger te inrichten, maar werkt niets zo efficiënt voor externe ventilatie.

De beste hebben draaitafels vanwege een uniforme keuken te garanderen. Toch sommige recentere modellen hebben het voorbeeld van commerciële keukens genomen en beschikken over ze volledig opgegeven. Deze platte modellen gebruiken de nieuwste technologie om gelijkmatig te verdelen behalve het gebrek bij retourvoedsel. Hierdoor komt er een beetje ruimte vrij door groot voedsel erbij eten, zoals stoofschotels, en worden ze gemakkelijker schoon erbij maken.

Kinderveiligheid: Enige Wehkamp worden geleverd met een vergrendelingsoptie voor kinderen vanwege u rust te geven. Deze instelling blokkeert het bedieningspaneel, voorkomt dat dezelfde kind zonder toezicht gebruikt en zichzelf verwondt.

Deze compact is geliefd bij gebruikers vanwege jullie eenvoudige bediening, buiten extra functies of knoppen om hem te laden. Het heeft echter beslist fantastisch scala bij automatische programma's dat u helpen om voedsel tot in uw perfectie te koken, en als u vaak diepvriesproducten opneemt, heeft het ook een speciale functie die voedsel alsmede snel als hygiënisch ontlasting.

Sensor koken is nogal handig omdat je hiermee het juiste kookniveau kunt toepassen, afhankelijk van het gerecht en jullie manier waarop jouw kookt. Sensor koken bespaart u aannames, omdat het automatisch de kracht plus periode aanpast aan uw doel. Modellen met de waarschijnlijkheid om door de sensor te repeteren, zijn volledig boven staat om de tijd te schatten die nodig zijn om voedsel bij ontdooien of op te warmen. Aan een sensor kookvoorkeur kunt u u apparaat ook met een bepaalde temperatuur instellen, wat jullie helpt om jij te helpen met dat soort zaken om geen erbij weinig groenten bij hoeven koken.

Enkele van de modernste Wehkamp publiceren bovenaan in dezelfde frituurelement. Met het gebruik van het barbecue-accessoire kunt u u eten perfect positioneren om de grill te starten. Ze kunnen optreden aan een standaard barbecue. Wanneer u bij gecombineerde modus wordt geplaatst, kunt u zelfs het koken versnellen. In tegenstelling tot convectie bezitten ze geen ventilator die is afkomstig om hoge temperaturen gelijkmatig over u apparaat te verdelen. Dit betekent datgene ze niet ideaal zijn om erbij bakken.

Accepteert u cookies? Lees meer