Klanten

Al bijna 20 jaar kom ik bij Vogel en Zaadhandel “Het Westen” in Delft. Iedere 2 weken koop ik daar kanariezaad, krachtvoer en diverse andere vogelbenodigdheden. Mede dankzij de “Sukses” producten zoals het krachtvoer, opfokkorrel, maxi-rood, enz. heb ik vele mooie vogels gekweekt en geshowd.

Onder het genot van een lekkere kop koffie, kan je er ook gezellig bijkletsen over de vogelsport.In de eerste jaren met mijn grote voorbeeld Jaap de Blij en Babs, later met hun opvolger Hans. Van Jaap heb ik geleerd hoe naar vogels te kijken. Hij vertelde mij alles over het ideale model, kleur, tekening en hoe dit te kweken. Met Hans deel ik de passie voor de vogelsport waar ook menige boom over wordt opgezet.

Ook help ik Hans een paar keer per jaar bij het bemannen van de “Sukses”-stand op de grote vogelshows in Zutphen en Apeldoorn.

Ik hoop dat Hans en zijn “Sukses”-vogelvoeders nog vele jaren een begrip zullen blijven binnen de vogelsport en dat ik er nog vele kopjes heerlijke koffie mag drinken.

At Bijsterveld, Pijnacker.


 

 

Beste Hans, Jaap en Babs,

Wij willen hier graag reageren want we zijn erg gesteld op jullie winkeltje aan de Buitenwatersloot en dat is niet alleen vanwege de koffie.

Maar meer vanwege de adviezen, ondersteuning, medeleven, gezelligheid, behulpzaamheid, service en natuurlijk jullie geweldige SUKSES producten. Zonder jullie en jullie producten hadden we met onze vogels nooit het succes kunnen realiseren wat we tot nu toe hebben bereikt.

Want met een beschuitje en een eitje hadden we de Zuid-Hollandse, Nederlandse en wereldkampioenen nooit goed op stok en kleur gekregen.

Groeten, Frans, Jeffrey en Sander Hoogendoorn.

PS Vera is ook blij dat je voor de hond de nodige producten verkoopt.


 

 

adres
Buitenwatersloot 123
2613 TC Delft
telefoon
+31(0)6 38021514